Monday, January 23, 2012

kursus induksi program eksekutif pelatih tnb (pep 40)


assalamualaikum...

aku baru abis program induksi utk eksekutif/engineer baru tnb (pep40).. induksi ni berlangsung seminggu kat uniten... Alhamdulillah, semuanya ok... cam biasa laa utk staff baru, ade induksi sebagai salam perkenalan dari organisasi...

so, sepanjang seminggu kami didedahkan dengan pelbagai maklumat berkaitan organisasi tnb, haluan kerjaya, ganjaran dan faedah, ceramah minda, AKPK, dan macam2 lg... semuanya merupakan maklumat berguna kepada kami sebagai ahli keluarga baru di TNB...

petang pulak, kami ada sesi riadah.. mmg meriah... plg best kumpulan aku... hatrik tmpat last utk semua aktiviti.. haha... xpe team, nnt kita buat elok2 kat obm.. :) hubungan sesama kami pon makin mesra... kalau hari pertama tu cam diam lg, segan2.. hari last tu, da kenal nama, bole borak2, sembang2... permulaan yg baik utk kami semua...

benda paling best bila training kat ilsas nie, makan mewah giler.. sampai tahap da xleh terima dh.. lauk ayam ni hari2... thanks tnb sbb sangat menjaga kebajikan kami... huhu

kepada semua rakan2 pep 40, semoga persahabatan ni kekal sampai bila2.. jauh lagi perjalanan yg kita bakal tempuh nie... kepada senior2 dari sesi PEP sebelum2 nie, harap dapat beri tunjuk ajar kat kami eh...




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...