Saturday, October 15, 2011

induction yg enjoy.. :)

assalamualaikum...

setelah berhempas pulas menghadapi 5 hari bekerja, akhirnya tiba jgk ke hari sabtu... rasa lega sgt dpt rehat.. macam yg aku cter kt entry dulu, aku skrg ni dalam induction period... kena attach kt department dlm kilang.... mula2 dulu rasa nyampah sgt2... bosan... semua ada...

tp yg bestnye, relationship antara kami exec & engineer yang baru ni makin rapat.. gap tu makin kurang... time rehat, kumpul ramai2 kt kantin.. makan sama2.. kongsi pengalaman kt department yg masing2 kena attach.. rasa letih tu hilang bila share ngan kawan2... & aku sedar, bukan aku sorg yang kena attach ngan department2 kt kilang... semua kitorang kena..

paling best bila lepas 2 minggu kt department, kitorang akan kumpul semula kt bangunan korporat utk training... tp kitorang x anggap training pon... lebih kpd gathering kitorang... mmg best...

kpd kawan2 exec engineer batch 9/2011, semoga kita dapat tamatkan shop attachment ni dgn jayanya... huhu

p/s: aku xtaw laa brapa lama aku akan ngan diorang ni... hurmm...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...