Thursday, September 29, 2011

still...

assalamualaikum...

lately ni, aku cuba cari something untuk buat aku happy.. blogging, fesbuking buat aku lg stress... huhu... aku rindu zaman blajar dulu... ade geng g naik gunung, g camping, ptg2 main badminton... benda2 tu mmg bole buat aku release tension...

maybe aku perlukan someone yang boleh aku share ape yg aku rasa, cter tentang hal pejabat, ttg officemate yg kekadang agak menguji kesabaran aku... tp tu laa, member2 pon msing2 da keje.. diorang pon ade problem kt ofis gak kan... mujur laa ade mak, ayah.. aku cter je ape yg aku rasa stress, tension... & as usual diorang akan bg nasihat, bg petua utk aku hadapi benda2 nie...

ok laa.. saje buang tebiat kt sini.. xyah susah2kan diri baca sampai abis ye... :)

bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...