Thursday, September 22, 2011

kepenatan mencengkam..

assalamualaikum..

selama 3 hari, selasa hingga kamis, aku ditempatkan di operation line untuk merasai kerja sebagai operator pengeluaran.. mula2, aku pikir kerja yg diberikan sangat senang... tp bila aku sendiri da lalui kerja tu, pehhh.... mmg meletihkan...

aku respek diorang ni... determination diorang sangat tinggi.. bukan semua orang sanggup, buat proses kerja yang sama, berulang2 kali... bukan kejap2 der... kalau skali ngan OT, 12 jam... fuhh, calang2 org, x sanggup weyh... dan ada yang dah 6 7 tahun kerja kat tempat yg sama...

so, kepada korang2 kat luar, sape2 yang ade staff di bawah selian korang, hormatilah diorang.. respek kerja yang diorang lakukan.. sbb xde diorang, silap2 kita yg kt atas ni kena buat keje operator.. sanggup???

ok, bye!

4 comments:

Anonymous said...

hey u doing induction at perodua with my boyfie lol

Khairi Aswad said...

serius?? sape nama dia?? cam bole agak je nie.. hehe

Anonymous said...

SHAIFUL FADZIL ZAINAL ABIDIN..dia dak engineering :)

Khairi Aswad said...

taw2.. da tgk gmbr dh td... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...