Saturday, September 24, 2011

bila perlu memilih antara permata & permata

assalamualaikum..

hidup kita ni penuh dengan situasi yang memerlukan kita membuat keputusan.. & keputusan tu akan mengubah seluruh hidup kita...

bukan mudah nak buat keputusan.. kalau laa situasi tu ibarat memilih kaca @ permata, xpon ibarat memilih emas @ permata, aku rasa kita still bole lg buat keputusan...

tp, bila keputusan tu ibarat memilih antara permata @ permata... means, keputusan tu sangat susah nak dibuat... terpaksa membuat keputusan untuk memilih benda yg paling baik di kalangan perkara2 yang baik nie..

byk faktor perlu dipertimbangkan... aku pon ekceli da buat keputusan.. tp syaitan sentiasa menghasut utk membuatkan aku was2 dengan keputusan tu, sama ada tepat @ tidak..

harap2 keputusan tu tepat laa...

2 comments:

Anonymous said...

salam En.Aswad...dah dpt email tnb ker?Betol ke intake blan 11?

Khairi Aswad said...

wsalam.. so far x dapat lg laa... hurmm.. xtaw laa btul ke x bulan 11 nie... tggu je laa... aduhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...