Thursday, June 9, 2011

mujur laa ade blog..

assalamualaikum....

lately nie, aku selalu je update blog.. suka btol bercerita kat blog nie.. kalau laa dia bole respon ape yg aku carutkan kat sini, mesti best... mau jadi besfren aku nie.. hehe

kekadang tu, terlintas kat hati ni nak share something dgn besfren, borak2, minta nasihat.. tp bila pikir2 balik, ntah2 diorang pon ade masalah jgk ke... lg nak susahkan diorang dgr cter2 aku nie kan..

tq encik blog sbb sudi dengar aku ngomel2 kat sini... bestfren forever bro...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...