Monday, March 22, 2010

Saujana Asahan... = 2 thumbs up!

huhu...
da mcm title movie plak...

hari jumaat, sabtu dgn ahad lepas,
HR UiTM Melaka ada buat program induction utk budak2 yg baru masuk...
kalau ikotkan, program ni awal sem..
tp disebabkan masalah tertentu, terpaksa bawak sampai ke bulan 3...

program start hari jumaat...
pg2 lg da kumpul kat KBM....
tp gerak ttp lmbt...
punca???
encik rizuwan karim... huhu
bukan main marah lg encik idris... sabo ye sir...

pkol 3 sampai kat saujana asahan..
pehh, first time aku join induction yg amat selesa penginapannya...
slalu dpt dorm je....
dis time, dapat blik.. 1 bilik 2 org..
pehh, heaven..

pastu program pon berjalan macam biasa...
sepanjang program ni, plg best waktu jungle trekking...
amat mencabar bg yg jarang2 join program camni...
mujur laa aku ni agak biasa... (ye ke aswad??)

jungle trekking ni best jgk sbb lecturer yg iring kami sgt sporting...
sanggup ambik gmbr kami walaupon dlm hutan.. huhu
lg 1, en idris lgsg x peluh.. siap menguap lg.... (sir ni makan pe laa kan..)

balik dari jungle trekking, prepare utk persembahan..
aku kena join group aku utk buat persembahan....
budak group aku buat sketsa pasal sundarella...
nak tau watak aku??
putera raja.. haha...
bukan main glak lagi budak2 fasi tgk aku jd putera raja...

the next day, buat explorace....
budak2 menyumpah2 bila sampai kat checkpoint yg aku jg...
sbb pe??
diorang kena makan telur mentah....
haha... sori ye junior2 ku..

nak cter detail kang panjang plak entri ni...
tp mmg best laa program kali ni...
bak kata sara,
x laa perfect sgt... just nice...

thanks HRS sbb invite aku jd fasi...
aku doakan HRS aku lebih maju dgn kepimpinan baru...

nice pic...

antara fasi2 yg terlibat...


hero2 yg menjadi siulan sepanjang program.. haha


kumpulan aku.. blackberry... sume pompuan...

Tuesday, March 16, 2010

kena tag!

assalamualaikum...
hurm, da lama x kena tag..
tetiba baca blog azlina...
dia tag aku....
since otak pon da serabut dgn segala macam hal, aku nak jawab tag nie...
(konon nak release tension laa ni.. haha)

1. adakah anda rasa HOT??
-hurm, melaka 2 3 hari ni ujan waktu mlm.. so kurang laa skit HOT tu..

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna skrg...












3. cerita pasal gmbr ini...
- ni merupakan kawan2 sewaktu diploma dulu.. serius, aku rindu ngan diorang ni.. semua skrg kat shah alam, kecuali aku yg kat melaka...

4. bila kali terakhir anda makan pizza??
- aku rasa bulan 1 ritu.. ~lapar pizza plak~

5. lagu terakhir anda dengar...
- meniti suratan - yantzen

6. apakah yg anda buat selain anda menjawab tag ini?
- dengar lagu, buat assgnment...

7. selain nama anda sendiri, anda dipanggil dgn nama ape?
- nama aku mohd khairi aswad... kawan2 panggil aswad.. junior2 pggil abg aswad.. haha.. (sedikit poyo).. family pggil along.. kawan2 yg close kat kedah dulu, pggil abah.. (especially PIC).. ustaz dgn ustazah pggl khairi...

8. tag 8 org...
1. syafiq
2. wiwi
3. effa
4. ayie
5. donadiya
6. najiha
7. syarafina
8. anna

9. siapakah org no 1 kepada anda..
- besfren....

10. katakan sesuatu kepada org no 5...
- secret recipe 1!!

11. hubungan anda dengan org ketiga..
- sahabat baik sy...

12. bagaimana dgn org no 4?
- ayie.. budak mascom yg plg nakal.. huhu

13. pesanan kepada org no 6
- anak buah kamu sgt cumel!

14. adakah no 7 dan no8 ade persamaan...
- ermm, dua2 blajar kat selangor..

15. 5 perkara tentang org yg tag anda...
- nama dia azlina... kawan sejak skolah rendah lg... skrg dia da keja kat putrajaya... ujung taun ni dengar2 dia nak kawin.. huhu...

16. persamaan kambing & lembu...
- masak kari pon sodap!

17. perasaan anda buat tag nie...
- ntah.. besa ja.. haha

18. adakah anda tau si razman tu sengal??
- sapa plak da mamat ni.. adoiiiii

19. gay or less?
- ntah laa.. aku pon kompius...


p/s : sapa kena tag sila jawab ok.. kalau x putus kawan 5 minit.. haha

Sunday, March 14, 2010

~takot~

3 hari lepas, kawan aku dimasukkan ke wad..
kes?
denggi...!
part yg klakar, bila DR. tanya, kami dari mana...
kami pon jawab laa taman rumpun bahagia..
nak tau ape respon DR tu??

emm, da agak dh... taman tu dh berjuta mati sebab denggi...

berdiri bulu roma...
DR ni, kot ye pon nak gurau, jgn cakap camtu bole x??
da laa kawan aku terlantar kat hospital sbb denggi...
dia plak bole cakap camtu....

tp mmg taman aku ni kawasan denggi..
bole kata hari2 fogging...
rumah aku pon 2 3 org lg x sht...
harap2 diorang x dpt denggi laa..

sian tgk si labest..
sehari 4 kali kena amek darah...
da laa mamat tu mabuk darah...
bila malam, suhu naik sampai 39.8!
terlalu tggi..
darah pon naik, 170/110...

labest, aku doakan ko cepat sembuh ok...
kuatkan semangat...
lawan penyakit tu..

p/s: takot kalau2 jd kat aku..

Wednesday, March 3, 2010

luahan hati..

Now you're gone
I realized my love for you was strong
And I miss you here now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall

Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that you're missing me
I'm waiting here at home
I'll be crazy now you're gone

There's an empty place in my heart
Without my Anna it will break apart
It won't heal, it never fades away
I'll be thinking 'bout you everyday
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...