Friday, January 15, 2010

~BerjimBa~

tau x berjimba tu pe?? yg xtau, meh nak bgtau...
berjimba tu sama laa dengan bersuka ria, joli2 skit.. haha...

ape kena mengena antara aku dengan berjimba nie.. ??
sbb aku berjimba semalam.. haha

alkisahnya, plan asal just nak tgk wayang je.. tetiba 4.30 nak gerak tu, ada hal skit kat KBM.. hal2 yg x dapat dielakkan lg.. hal yg mengakibatkan aku dan 2 3 org kawan jd bengang tahap dewa!.. hal yg disebabkan tindakan org yg claim diri dia bijaksana tp hakikatnya bodoh & bangang tahap nak mampos!!

so, masing2 da tension, kami terus ke dataran pahlawan kol 6ptg.. nak tgk adnan sempit..
yg join sesi berjimba kali ni ialah aku, labest, astro, pekan, sara, zerks, nisa, rynn, dan saras..
disebabkan tiket kol 8.30, kami lepak minum2 kat mana ntah.. lupa plak.. hehe
pastu pg tgk wayang.. pehh, citer dia mmg terbaek!! betol2 klakar.. muka si adnan tu sardin je.. tp dialog2 dia yg buatkan org gelak.. habis hilang tension kitorang...

lepas tgk wayang, budak2 nie nak main basketball yg kat tempat game kat sebelah GSC tu.. mulanya main suka2.. skali budak2 ni buat ala2 match plak.. carik score sape plg tggi.. pehh, gamat giler tempat tu.. macam kami je yg ade.. haha.. nak plak geng2 si sara ni cam tingtong skit.. huhu.. tu yg gamat jdnye..

kol 11.00, gerak ke air pancut berirama kat kg jawa.. tp nasib kami kurang baik.. diorang da tutup.. so, air da x pancut dh.. tetiba ada salah sorg dari kami ni, cadangkan pg karaoke.. huhu.. pe lg, lincah trus laa.. sampai2, trus amek bilik medium.. best gak tempat dia.. pekan mula nyanyi ngan lagu ape ntah.. pastu yg lain sambung.. labest pon bukan main enjoy lg.. semangat tol dia nyanyi.. msg2 menunjukkan bakat yg terendam.. tp mmg havoc giler.. plg style bila pekan duet ngan rynn.. huhu.. sweet je.. wakakakaka

den kami nyanyikan 2 lgu yg agak sesuai dengan situasi kami malam tu.. lgu kau ilhamku & bernafas dalam lumpur.. suma nyanyi sama2.. best je rasa time tu..

so, secara kesimpulannya, kami enjoy malam semalam.. tp skali skala bole laa camni.. slalu2 sgt, mampos aku.. huhu


pekan sedang kegelian di urut mesin pengurut.. haha.. hilang macho sial!!


menjamu selera..

penangan adnan sempit.. kan dh x betol budak2 nie.. huhu

duo of the year... yeah!

4 comments:

::SizuKa:: said...

salam, fuyooo...layout baru. phewittt! hehe

bestnya berjimba ramai2..haha..bahasa apa tu weyh?

aswad, awat kat gmbr tu tahun 2005? setting kamera salah ke? erk. aku terperasan lantas tertanya. erk, lantas hg terjawab la..erk..

Khairi Aswad said...

kamera tu aku lama x psg bateri.. so, bila pasang, dia set tarikh kat 2005.. aku lupa nak adjust

::SizuKa:: said...

ooo ic ...hohoho..xpe2..berjimba bahasa apakah?

Anonymous said...

berjimba memang la berjimba...tgk wayang wak2 magrib..adoi...x sedap la camnie..tapi,kalo korang solat jemaah kt dlm wayang,bagus la...tp ak nk taw gak,wayang mana ade surau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...