Saturday, December 26, 2009

updated!

dh lama tol aku x update blog nie...
rasa cam malas pon ade..
tp tgk kawan2 ramai yg update blog, tingin gak nak update...

lagi bape hr je, semester baru nak mula dh...
yg jd PM MMS, PMP...
selamat menjalankan tugas...
ramai kawan2 yg x percaya, kali ni sy dh x jd PM...
entah laa, macam xde mood nak buat benda2 ni kat melaka...
andai degree sy di UiTM Kedah, xyah tanya laa kan...
mmg sy sanggup!
sesungguhnya MMS terlalu banyak kenangan...
sama ada anda sbgai PM @ junior, kenangan MMS tetap ada...
& anda akan kenang smpai bila2...

bila dh nak dekat dengan sem baru nie,
bermaksud saya cuma tggal beberapa hari utk bekerja...
terasa cam baru je keje kat pasar tu...
first day keje, siap kena gelak lg sbb x kenal banyak sayur.. hehe..
tp skrg, da expert dh.. (riak skit.. hehe)
bila dh nak sampai hari terakhir keje nie, cam sedih plak...

tp adat laa kan...
setiap permulaan, ada penamat..
setiap pertemuan, ada perpisahan...
kalau en. man baca blog saya nie. (ada kemungkinan ke.. hehe),
tima kasih banyak2 sbb bg saya keje kat kedai en. man...
pasni kalau cuti, bole kot keje balik.. huhu

yang pasti, semester baru, semangat baru, suasana baru...
aku harap sem ni akan jd sem yg indah2 je.. xnak dh duka2 nie...
sakit kepala, sakit ati, suma sakit...
bila hepi, xde laa sakit2 kan...

dah alang2 update nie, sy nak ucapkan tahniah kepada cik nadia sbb berjaya menyahut cabaran saya... x sangka plak cabaran main2 tu disahut cik nadia.. huhu.. kita jumpa raya cina ok..

http://donadiya.blogspot.com/2009/12/pas-baca-suma-kena-ckp-kagum-okeh.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...