Sunday, September 27, 2009

jejak kasih....

perkara nie jadi secara kebetulan...
ada someone add aku kat facebook...
bila tgk nama, aku terkejut sat...

:::nadhirah azizzuddin:::

lama aku x jumpa dia nie...
last aku jumpa dia...
waktu darjah 4...
lebih kurang 11 taun lepas...

bila aku dh approve, aku drop komen...
pastu mula laa sesi komen2 nie...
dia still cam dulu..
dok buat perangai gila2 dia.. haha...
then bukak cita lama..
zaman skolah dulu...

aswad : assalamualaikum.. kat 11 taun x dengaq cita..

nadhirah :
w'salam.. hah tu la..klu x silap,ak pndah s'ngoq msa awai drjah 4..ak ingatla jgk nama member skola sksk tp nak cam muka mmg payah ar.. hg apa crita? keja@study?

aswad :laa nie cam dak?? aku ingat 1 benda ja ngan hg nie.. hg penah cubit aku pasai aku conteng buku hg ngan pen merah..sakit weyh.. haha.. aku pas spm sambung diploma kat uitm kedah.. skrg buat degree kat uitm melaka.. hg?

nadhirah : astagha..mntak ampun wei..x ingat..yg ak tau masa skolah rndah ak mmg ntahpapa,gyla pgkat gyla nama suma ada. burok prangai! haha.. ak dip investment kat uitm arau.. la ni smbung bba finance kt s.alam.. sory,ak x cam la muka,da laaaaama gyla kan. :)

aswad : alaa, cita lama kan... hurm, nnt hg kim slam laa budak2 finance yg dulu amek banking kat kedah.. yg aku ingat nadia ngan amalina.. bila ingat cita zaman skolah, mesti gelak kan.. hehe

nadhirah : class ak xdak dr uitm kedah rsanya..nnt ak find out klu ada.. haha mmg pon.sri kulim byk knangan! sir utam singh plg ak xleh lupa.hehe.. hg dok kulim lg ka?

aswad : aku pon ingat lg dia tu.. training hoki ngan dia, english pon dia ajaq.. haah aku still kat kulim.. nak p ke mana lg.. muka hg still x brubah noh.. dok camtu ja.. :-)

nadhirah : nak uat mcmana,ak awet mudaa.. kah3! alaa mana la tau kot2 hg dah pindah,bosan dgn kulim ka..ak raya aritu xblk kulim. xtau apa yg brubah..hg dulu nakai ka wei? ak konfius hg dgn aslam la..aslam pon ak pnah cubit kot. haha!

aswad : aku pon lupa aku nakai ka dak kecik2 dulu.. haha.. tp aku sama2 jadi pengawas ngan hg,tawfiq, fatin, safiyah.. weyh, dok slangor lama xkan style cakap x brubah.. kuat tol semangat hg noh.. ada member aku baru p sebulan, dah x reti cakap kedah.. huhu.. sat2, kalau hg kompius, cammana leh add aku??

nadhirah : kan ak hbq td..ak ingat nama,tp muka payah nak ingat.. so nama hg mmg lekat dlm kpala la. haha uatpa nak poyo ckp kl ngan org kedah.ak kat umah pon speaking utara..parents org sana.tp ak anak slangoq ar.slangoq murtad. hehe.. oh hg pngawas jgk? masa blk skola dulu hg naik bus pak non/pak tan x dulu? or hg bdk kem pph?

aswad : aku budak tman selasih lorr.. tu dia aih siap tanya nama driver bas.. memang aku x ingat.. x silap aku hg dulu dok taman desa impian kan..

nadhirah : btol3! fuh!hg lg hebat..boleh ingat ak dok kat mana. haha.. psai driver bus tuh mmg ak ingat wei..kenangan.. hehe..hurm kalau ada yg rajen nak organize reunion kan best! bley la keep in touch.. :)

camtu laa citanya.. thanks facebook... rmai kawan2 yg aku dah lama x jumpa, tup2 muncul kat facebook..

1 comment:

ARA Lindungan Bulan said...

bley bt karangan 5 bIntang nih..nGee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...