Wednesday, August 26, 2009

huhu....
lama tol aku x update blog nie...
bukan xde bahan, bahkan banyak sgt nak dikongsi bersama.. (skema ja ayat nie..)
tp kemalasan membuatkan aku xdak mood nak buat pa..
even nak on letop pon malas...

budak2 rumah asyik tanya...
'oii, lepak jaa... xdak saiment ka'
'relaks ja hg nie, xdak test/kuiz ka'

tu suma killer question utk aku... haha
nak ada suma tu cammana...
lecturer asyik bertukaq ja.. elok2 dh bg assignment, tukaq lect lain...
mai lect baru ni, scheme of work pon xdak....
lg haru...

tp bila jd camni, risau gak...
dok nampak bayang dh, dekat2 nak raya nnt msti due date assignment berkumpul kat situ...
xpon raya aku x macam raya nnt...
dok pulun siapkan assignment...

kadang2 rasa cam kelas aku ni jadi bahan eksperimen plak...
suma lect baru, mai tukaq kat kelas aku...
budak kelas a, b, xdak plak tukaq2 lect...
siap yg ajaq tu lect2 senior lg...

nasib hg laa aswad.. (mula laa nak tacing.. huhu)
apapon, hidup mesti diteruskan..

p/s : selamat berpuasa semua.. semoga ramadhan kali ini lebih baik buat diri kita dari yg lepas..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...