Sunday, July 19, 2009

entry ke 60..

kejap je dh 59 entry aku post..
& yg nie yang ke 60...

semalam aku YM ngan salah sorang 'partners in crime' aku, Effa....
macam2 yg kitorang bualkan...
bila YM ngan dia semalam, aku tingat 'meeting' kitorang bulan 5 ritu.. (kalau x silap aku la)
agenda meeting : pegi bukit hijau utk kali ke-2
so, menggunakan teknologi yang ada, kami menggunakan conference dlm YM utk meeting..
sebab??
waktu tu time study week..
sorang kat bangi, 2 org kat kat rawang, 2 org kat kedah...

mula2 suma ok...
tp ntah cammana, tetiba YM jd gelong...
aku rasa mau kat 50 conference kitorang buat...
kejap aku create, kejap syafiq, kejap effa...

last2, keputusan diambil...
abis study week kita discuss..
haha, sengalkan...
dh tau YM gelong, patut decide awal2 lg...

apepon, benda tu jd kenangan...
wiwie siap print screen lg conference yg paling berjaya tu, letak dlm facebook..
sekarang susah skit nak buat keje2 gila camtu...
suma bizi kan...

kawan2, aku doakan korang suma berjaya ok... suma mengeluh kan sbb environment baru x seindah kedah.. tp nak buat cammana, kena laa teruskan jugak kan..

3 comments:

ARA Lindungan Bulan said...

dl hg kata mls nk bt blog nih. ha..tgk, skrg dh enty ke 60. huh! cayalah!

;)

DoNa D!ya said...

gedebuk!!!!!!kena kpala aku last paragh tu..weee

Anonymous said...

yup lame ta buat keje gila kan..
rendu kan sume tuh...
aswad remember..
we still need u here oryte ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...