Thursday, July 23, 2009

Cerita Minggu Ini..

Sibuk weyh mggu nie...
tp dlm sibuk2 tu, ada gak adegan2 yang nak sgt2 aku share ngan korang...
cita kelakar, takjub, geram..
suma ada laa...

okeyh, first nak cita pasal sorang budak ni yg dirahsiakan namanya...
ada laa dlm 1 kelas tu, mmg lepak arr..
lecturer pon sporting...
ntah cammana, lecturer tu buat lawak...
besa laa, bila lawak, gelak laa kan...
tp kitorang gelak kejap je...
pastu suma diam...
tau nape??
ada sorg budak sisw* ni, gelak bukan main kuat lg..
suma diam sbb tgk dia gelak over sgt...
tp nape plak aku nak marah kan??
sebab dia duduk sebelah aku!!

kalau kwn2 dib aku kat kedah duu, kalau gelak camtu, dh lama aku saun...
tp sebabkan kat melaka ni suma kawan2 baru, aku xde laa cakap byk sgt..
just suh budak tu istighfar byk2...
(baik kan aku... :-> )

ok, cita kedua..
pasal ketakjuban aku pada kejadian tuhan....
ketakjuban nie lahir dlm kelas qmt.. (awat rasa cam skema ja ayat aku nie..)

lecturer nie tgh ngajar tau...
qmt ni ada gak kena buat curve laa, tree diagram laa...
so, lecturer ni guna 2 whiteboard marker berlainan kaler...
tau x ape yg pelik..
kedua2 belah tgn lecturer ni boleh melukis curve tu dgn elok skali...!
kalau dh curve pon boleh lukis, menulis apatah lg kan...
cam tgk free show plak...
kalau curve tu kat kiri whiteboard, dia guna tgn kiri & vice versa..
mmg style laa lecturer nie..

bab geram story len kali ehh.. sakit kepala lorr...

1 comment:

midori said...

oit...xcuti ke....
virus seh...
gagaga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...