Saturday, May 9, 2009

selesai... tp nape tacing????


pkl 11.30 pg td...

aku selesai menjawab paper terakhir utk diploma aku...

aiiii, still x caya yg aku dh abis buat diploma...

abis exam, trus bincang ngan syafiq, wiwi, effa...

plan nak hepi2 katne...

bincang punya bincang...

sampai eppa pon nak baling batu kat syafiq...

kitorang decide pegi titi hayun ...




pkl 3, wkn 8762 dtg amek aku ngan syafiq..

then trus g titi hayun...

sampai jer kat sana...

ramai gler org...

pastu lepak2 jap..

snap pic 2 3 keping...




titi gantung...


-dbs--dpa--dib-


lepas tu, pg pantai murni plak...


lepak2, makan buah, tgk laut..


pastu, pegi alor star...
hantar eppa ke pangkuan keluarga...

waktu kitorang nak balik s.p...

eppa, wiwie ngan ayie...

berpelukan antara 1 same lain...

(aku ngan syafiq tgk jer laa.. huhu)

suasana sangat sayu ketika itu...

tp insyaAllah...

ada masa kita suma akan jumpa balik...

p/s: student kita jer tau betapa bestnye uitm kedah..

2 comments:

Anonymous said...

baling batu?hee x pe x pe x kene pown...aswad..aku da x larat nak ckp thx da..so aku nak ckp aku happy giler arini yey! dat's all...hiks!

wiwie nurul syuhada said...

hahahaha....
tau x pe..
sape penah jd student uitm kedah je tau betapa bestnye uitm kedah kan aswad..
mesti mak leha syg kita semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...