Thursday, May 28, 2009

MMS Special Edition

23 Mei 2009 - 27 Mei 2009

mms Pre law berlangsung di uitm kedah...

disebabkan ini kejadian pertama di uitm kedah..

kami gelarkan ia mms special edition

aku lg skali, bertindak sebagai biro akademik..
sebab pe??
sebab report buat skali jr.. hehe


20 pm : 370 student...

agak2 korang ok x nisbah nie..

tp ok ke x ok kami kena gak buat keje...

dan yang paling best tentang mms kali nie..

keakraban suma pm2...

maybe sebab kami 20 orang jer pon...

so mmg senang laa nak kenal semua...




keakraban tu semakin jelas bila last day kami sarapan sama2 kat unit kaunseling...

lepas tu kami tangkap gambar kat lokasi2 menarik di dalam kampus...




unit kaunseling

uitm kedah

perpustakaan sultan badlishah


bangunan akademik baru


kepada suma pm mms special edition, semoga mms ni menjadi kenangan utk kita semua...



p/s: setiap mms ada kenangan tersendiri bagi aku..

1 comment:

wiwie nurul syuhada said...

aku jeles bangat sih..
sbb xde gambo lg kat bgn akademik baru tu..
adeh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...