Tuesday, May 5, 2009

MEREPEK...

pkl 5.02 pagi, 5 mei 2009...

dengan ujan turun rintik2...

aku plak xleh tido...

adehh....

lagi 3 hari jer...

pastu dh abis dh exam aku...

exam kali ke-6 aku kat uitm kedah...

kejap jer rasa masa berlalu...



bila pikir balik zaman part 1 dulu...

mesti gelak sorang2...

ape orang suruh buat, ikot jer...

uitm plak, asal ada program rasmi..

SEMUA PELAJAR PART 1 DIWAJIBKAN HADIR!



bila dah part 6, bajet otai skit...

lantak laa program wajib ke, sunat muakkad ke..

x penahnye turun pon... haha..



hmm, lepas ni kalau diizinkan Allah,

aku sambung degree plak...

xtau laa kat mana...

harap2 tempat baru nnt setenang uitm kedah..

bila compare kan suma kampus uitm kat Malaysia nie...

balik2 aku akan kata, 'kedah laa paling best...'

x kampung sgt, x maju sgt...

cantek2 jer...



last night, aku call kak tina...

meh nak story skit perbualan aku ngan dia...



01945****6: hello, assalamualaikum...

017972***8: waalaikummussalam, haa adik.. nape call nie...

01945****6: saje jer.. hmm, akak sihat?? cammana paper tadi...

017972***8: kak tina sihat jer.. exam tadi pon ok.. nape nie, dengar suara cam org x larat jer..

01945****6: adik ok jer kak.. xde pape laa...

017972***8: aii, adik kak tina ni tingat kat **** lagi ke.. ish, susah betol ngan org angau nie..

01945****6: xde laa angau kak.. tingat gitu2 jer..

017972***8: adik, kalau dh suka tu, bgtau jer dia.. kang dirembat dek org, hang jugak yang nganga...

01945****6: ish, x berani laa kak.. buatnya dia gelak guling2, x ke malu adik nnt. lgpon adik takot.. kalau dia tolak tu, x kisah sgt.. buatnya dia dh xnak kawan langsung, rugi laa..

017972***8: x cuba xtau lagi dik.. kak tina dh tgk dh gmbar dia dlm friendster adik, kak tina rasa dia bukan jenis camtu laa.. dia ok laa dik.. caya laa cakap kak tina..

01945****6: hmm, ntah laa kak.. kalau dia xnak kawan ngan adik nnt, syg laa.. adik pk2 balik, better diam jer.. still boleh kawan lg..

017972***8: ikot hg laa.. kak tina xtau nak cakap cammana lg.. aiii, kalau bercakap depan org ramai, bukan main berani lg.. nie nak cakap depan dia sorg ja, x berani?? (smbil gelak2 perli)

01945****6: nak buat cammana kak, x cukup motivasi lg nak cakap kat dia.. apepon, thanks kak tina sbb bg nasihat...

017972***8: sama2.. cuma kak tina nak pesan, hg jgn menyesal sudah laa.. sementara dok ada peluang ni, baik hg guna leklok..



hmm, camtu laa lebih kurang borak2 aku ngan kak tina..

so, apa pendapat anda.. huhu



p/s: nie blog aku.. biaq pi laa aku nak tulis pa noh.. agak bosan, pi blog org len.. ~lalala~

1 comment:

ARA Lindungan Bulan said...

i'm still wondering who's dat gurl. but my advice is...

"weh apa dok tgu lama2. p la habaq kt dia tu. dia trima atau tak atau dia xmau kwn lagsung is the 2nd thing"

Be brave!!!

Chaiyok ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...