Tuesday, February 24, 2009

CERITA PASAL ROOMATE..

Korang penah x rasa bengang kat romate korang??
Meh aku nak ajar cmmana nak sakitkan ati romate yang buat kita bengang nie..


1.Buat2 terjaga tengah malam.. jerit 'aku kat mana nie!!'. pastu tido balik.. esok pagi buat muka blur bila dia citer kat korang..

2.Beli pisau banyak2.. asah setiap hari depan romate korang sambil cakap 'x lama dah.. x lama dah'.. sambil asah, pandang dia tajam2..

3.Bila dia balik, buat2 bercakap telefon. caci maki & menjerit kuat2 kat telefon tue.. then dah abis, bagitau romate tu 'mak ko cakap japgi dia call balik'...

4. masa dia xde, ambil deodoran @ perfume dia, sembur seluruh bilik.. bila dia balik, puji yg bau bilik wangi sangat.. buat sampai perfume dia abis..

p/s: sape2 yang amalkan teknik2 nie, pastu something happen, aku x bertanggungjawab ok.. huhu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...